Myslivost a příroda

Ve dnech od 13. do 14. dubna 2019 proběhne v Kroměříži 6. myslivecká výstava.

Datum konání
13.04.2019 - 14.04.2019
Typ akce
Veletrh, výstava
Místo konání
Kroměříž, K Výstavišti 4069/8
Další akce v kategoriích



Milovníci přírody se mohou těšit na stovky vzácných trofejí, unikátní přednášku odborníka na srnčí zvěř Pavla Scherera, velkolepou expozici africké zvěře, jarní svod psů loveckých plemen, sokolníky, soutěž o nejlepší zvěřinový guláš, nebo na sobotní burzu mysliveckých a rybářských potřeb.

Prodejní výstava, kde si můžete nakoupit vše potřebné pro pobyt v přírodě. Také v letošním roce se můžou návštěvníci těšit na chovatelskou přehlídku trofejí zvěře ulovené v okrese Kroměříž v roce 2018.

Řezbářské umění budou v průběhu celého víkendu předvádět nadaní studenti Střední školy nábytkářské a obchodní z Bystřice pod Hostýnem, kteří předvedou svou zručnost při výrobě dalších postav do unikátního Floria betlému. V rámci výstavy Myslivost a příroda budou také ke zhlédnutí nejlepší výtvarné práce žáků kroměřížských základních škol na téma „Zvířecí mláďátka“.

K výstavě neodmyslitelně patří i pestrá gastronomie, která návštěvníkům v hojném množství stánků s občerstvením nabídne nejrůznější pochoutky nejen ze zvěřiny a ryb. Součástí je již tradiční soutěž amatérských i profesionálních kuchařských týmů O nejlepší zvěřinový guláš, která proběhne v neděli.

Detailní informace naleznete na webových stránkách veletrhu

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ majdova@vystavistefloria.cz / +420 724 609 791

Doporučujeme