Centra pro digitální inovace pomáhají firmám s digitální transformací. Kde se dozvíte víc?

Evropská centra pro digitální inovace (EDIH) mohou pomoci firmám s digitalizací a zaváděním moderních technologií. Už 11. května se v Českých Budějovicích uskuteční akce, která podnikatelům představí jejich služby.

Centra umějí poskytovat mnoho služeb i na dálku.  Dokáží efektivně spolupracovat navzájem i s dalšími regionálními a evropskými sítěmi a strukturami.

Ilustrační fotografie

„Zveme Vás na historicky první česko-bavorskou akci k představení služeb našeho EDIH CIH (Cybersecurity Innovation Hub) a našich spolupracujících konsorcií EDIHu ČVUT, EDIH Brain4Industry, perspektivního česko-bavorského EDIH DInO a místního Jihočeského DigiHubu,“ popisují organizátoři ze sdružení CzechInno.

Ostrava a Brno budou sídly Evropských center pro digitální inovace

Akce EDIH Twister Vol. I Česko & Bavorsko proběhne 11. května od 10 hodin v Jihočeském vědeckotechnickém parku v Českých Budějovicích. Zástupci firem se zde dozvědí mimo jiné novinky o technologicky zaměřených službách v oblasti kyberbezpečnosti a umělé inteligence. Zjistí také, jak může AI pomoci k úspěšné digitální transformaci podniků.

Česko – bavorská informační, kontaktní a networkingová akce s představením nových služeb Evropských center dá zástupcům firem také odpověď na otázku, do jakých vzdělávacích aktivit se mohou zapojit a jaké konzultační služby v oblasti podpory digitální transformace jim zastoupené EDIH i zastoupení sítě Enterprise Europe Network v obou zemích nabízejí.

Program informační, kontaktní a networkingové akce a registrace

„Dále se seznámíte s konkrétními firmami, které jejich služeb již využily nebo mají zájem o spolupráci v česko-bavorském kontextu, a to z obou stran hranice. Na akci totiž zavítají i hosté z Bavorska,“ doplňují organizátoři.

red

• Teritorium: Česká republika | Německo
• Oblasti podnikání: Software a ICT služby | Věda, výzkum a vývoj

Doporučujeme