Chorvatsko: Účast českých firem na konferenci „Aktuální otázky vodovodů a kanalizací“

23.-27. října 2019, Bol, ostrov Brač, Chorvatsko

Česká oficiální účast na konferenci, která se uskuteční ve dnech 23. – 27. 10. 2019, se již tradičně koná s podporou Ministerstva průmyslu a obchodu a za účasti zástupců Sdružení oboru vodovodů a kanalizací.
Konference představuje platformu pro setkávání subjektů a odborné veřejnosti z oblasti vodního hospodářství a představuje tak pro zástupce českých firem významnou obchodní příležitost. Návštěvu společné české expozice a podporu zastoupeným firmám přislíbil velvyslanec České republiky v Chorvatsku pan Vladimír Zavázal a ředitel zahraniční kanceláře CzechTrade v Chorvatsku pan Alen Novosad.
Na letošním ročníku se v rámci expozice představí vedle SOVAKU (Sdružení odboru vodovodů a kanalizací ČR) a Ministerstva průmyslu a obchodu tradiční vystavovatelé, mezi které patří společnost EUTIT s.r.o., zabývající se výrobou dlaždic z taveného čediče a kanalizacemi; Hidrostal Bohemia s.r.o. specializující se na výrobu čerpadel odpadních vod a médií s obsahem pevných částic; Redrock Construction s.r.o. zabývající se výrobou, vývojem, distribucí, prodejem a poradenstvím v oblasti produktů, materiálů a technologických řešení ve stavebnictví; ASIO TECH, spol. s.r.o. orientující se na čištění a úpravu odpadních vod; WOMBAT, s.r.o. specializující se na bezvýkopové rekonstrukce potrubí vody a čištění vzduchu; ŠKODA PRAHA a.s., zabývající se projektováním, engineeringem a generálními dodávkami energetických celků na klíč, včetně konzultací a exportního financování; Prefa Brno a.s. pokrývající svou produktovou nabídkou širokou oblast stavebnictví a patřící k předním výrobcům zejména betonových stavebních dílců v České republice.


Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade v Záhřebu.

 

 

• Teritorium: Chorvatsko | Slovinsko

Doporučujeme