Cirkulární akademie CIRAA otevírá nový kurz

Hledáte příležitost, jak prohloubit své praktické znalosti v oboru cirkulární ekonomiky a udržitelnosti? Další 4 interaktivní workshopy Cirkulární akademie proběhnou v Praze od 6. října do 24. listopadu 2023.

Aktuální kurz (II) navazuje na kurz Cirkulární ekonomika jako cesta k úsporám I. Jeho absolvování není však podmínkou k registraci na Kurz II. Kapacita kurzu je vzhledem k jeho interaktivnímu formátu omezena.

Ilustrační fotografie

Podzimní kurz se uskuteční interaktivní prezenční formou. Zaměří se na témata obalových materiálů, digitalizace, odpovědné spotřeby a rozpoznání greenwashingu nebo udržitelných eventů.

Workshopy se uskuteční vždy v dopoledních hodinách v Kampusu Hybernská v Praze. Během workshopů se účastníci seznámí podrobněji s probíranými tématy během teoretického úvodu a následně se zapojí do interaktivních aktivit v rámci pracovních skupin, které jim probíraná témata přenesou do praktické roviny.

Kurz je určen pro experty, manažery a pracovníky, kteří se věnují hlavně efektivnímu fungování firem či úřadů a externím aktivitám na praktické úrovni.

Termíny kurzů:

  • 1. WS Zodpovědné nakupování a greenwashing – 6. 10. 2023
  • 2. WS Cirkulární eventy – 20. 10. 2023
  • 3. WS Cirkulární obaly a obalové materiály – 10. 11. 2023
  • 4. WS Práce s daty, digitalizace – 24. 11. 2023

Co absolvent získá:

Absolventi kurzu dostanou jedinečnou šanci seznámit se do hloubky s fungováním cirkulární ekonomiky na teoretické i praktické úrovni. Budou mít možnost diskutovat s top experty ve svém oboru, také budou mít příležitost pro networking, poznají podobně smýšlející osoby, navážou zajímavou spolupráci a proniknou do prostředí cirkulárního světa. Certifikát o absolvování kurzu dostanou účastníci na základě týmové práce a prezentace výsledků zadaných úkolů v pracovních skupinách.

Cena kurzu je 7 000 Kč + DPH.

Poslední volná místa!

Počet míst do Kurzu II je omezen vzhledem k interaktivnímu formátu workshopů.  Aktuálně je volných už jenom 8 míst, neváhejte proto s registrací. 

Registrace do Kurzu II

Portál BusinessInfo.cz je mediálním partnerem akademie

Doporučujeme