Jak na úspory a chytrá řešení v byznysu? Podnikatelům poradí konference AMSP

Asociace malých a středních podniků a živnostníků (AMSP ČR) pořádá v úterý 28. března konferenci zaměřenou na téma úspory a chytrá řešení v podnikání. Podnikatelům zde přednášející mimo jiné představí novinky od velkých hráčů na trhu.

Zároveň budou mít zástupci podnikatelské veřejnosti možnost se na konferenci potkat s podniky, které zahrnuly nové trendy do svého byznysu.

Ilustrační fotografie

Akce se uskuteční 28. března 2023 od 8:30 v Praze na Vinohradech v budově Deloitte, Churchill. Výsledky průzkumu AMSP k úsporám a chytrým řešením mezi podnikateli představí generální ředitelka AMSP ČR Eva Svobodová, která celou akci moderuje.

Podrobnější informace o konferenci AMSP Úspory a chytrá řešení

Udržitelnost jako nová příležitost, Chytrá cesta digitálním světem, Technologická řešení a nástroje pro zpracování daňové agendy či Digitalizace, inovace a úspory díky internetu věcí. To jsou jen některá z vybraných témat, kterým se bude konference věnovat. Podnikatelům je představí zástupci Škoda Auto, Komerční banky, společnosti Deloitte či Vodafone.

Firmy se také dozvědí, jak ideálně pracovat s technologickými a cloudovými nástroji, jak posílit svou kybernetickou bezpečnost, případně jak může vytváření takzvaných energetických komunit pomoci na cestě k úsporám.

Registrace na konferenci AMSP RUP 2023: Úspory a chytrá řešení

Zástupce agentury CzechInvest Jan Bízik pak účastníkům z řad malých a středních podniků nabídne v přednášce „Technologická inovace jako cesta k inovacím“ progresivní řešení, která mohou využít k větší efektivitě podnikání.

Odpolední částí programu budou praktické workshopy, při nichž AMSP ČR očekává maximální interakci a zapojení účastníků.

Odborníci a zástupci progresivních firem prozradí podnikatelům vše o obchodních strategiích, o tom, jak se lépe prodat či jak se ideálně zorientovat na trhu práce a jaká je z pohledu vedení podniků ideální komunikaci se zaměstnanci.

Asociace malých a středních podniků a živnostníků (AMSP ČR) pořádá tuto akci v rámci Roku udržení podnikání (RUP). Projekt RUP 2023 má přispět k udržení malého a středního podnikání napříč obory ve složitém období vysokých cen energií, pohonných hmot, tlaku na mzdy, narušení dodavatelsko-odběratelských řetězců, prudkých výkyvů cen materiálů a dopadů války na Ukrajině včetně ztrát některých trhů.

red

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme