Na veletrhu věnovaném nejen zmrzlině mohou vystavovat i české firmy

Ve dnech 26.–28. září 2024 se ve více než desetimilionovém severočínském městě Tchien-ťin uskuteční 26. ročník veletrhu Ice Cream China, největší akce svého druhu v Číně.

Mezi vystavovaný sortiment se řadí například zmrzliny, gelato, káva, ochucovadla a ingredience, zmrzlinářská zařízení, vybavení a suroviny, kornouty a vafle.

Ilustrační fotografie

V roce 2023 se veletrhu zúčastnilo přibližně 500 vystavovatelů a 81 tisíc návštěvníků. Kromě čínských vystavovatelů se veletrhu účastnily také firmy z šestnácti dalších zemí, například z Itálie, Španělska, Německa, Francie, Nizozemska, Dánska, Japonska, Polska a USA.

Standardně vybavený stánek o ploše 9 m2 pořadatelé nabízí za cenu 2700 USD, která však ještě zahrnuje třídenní ubytování v pětihvězdičkovém hotelu, matchmakingovou galavečeři, obědy po dva dny a propagaci v oficiálních materiálech a na sociálních médiích.

Firmy, které si udělají rezervaci a zaplatí 50 % zálohy do 31. března 2024, dostanou navíc 10% slevu. Více informací je možné nalézt na oficiálních stránkách veletrhu, případně je možné se obrátit na zemědělského diplomata v Číně, Ondřeje Plačka (e-mail: ondrej.placek@mzv.gov.cz, mobil: 420 702 176 276).

Autor: Ondřej Plaček, zemědělský diplomat velvyslanectví ČR v Pekingu. Více informací o nástrojích Ministerstva zemědělství na podporu exportu naleznete na webu eagri.cz v Proexportním okénku.

• Teritorium: Asie | Čína | Zahraničí
• Oblasti podnikání: Potravinářský průmysl

Doporučujeme