Rozjet podnikání pomůže soutěž Univerzity Palackého Podnikavá hlava

Vědeckotechnický park Univerzity Palackého v Olomouci (VTP UP) vyhlašuje již 14. ročník soutěže Podnikavá hlava. Cílem je podpořit začínající i zkušené podnikatele a ocenit nejlepší podnikatelský záměr Olomouckého kraje.

Soutěž nabízí možnost získaní nových kontaktů, networking, sdílení zkušeností, konzultace s mentory, ale také 50 000 Kč do startu podnikání nebo 50% slevu na roční pronájem kanceláře pro vítěze. Přihlášení je možné do 10. května, zájemci mohou využít i konzultace od pořadatele nebo hlavního partnera soutěže.

Ilustrační obrázek

Soutěž Podnikavá hlava je určena všem, kteří se chtějí pustit do podnikání, a to jak začínajícím podnikatelům z řad studentů a zaměstnanců UP, tak i těm zkušeným, kteří chtějí přijít s novým nápadem.

„Jedná o skvělou příležitost najít investora či partnera pro své podnikatelské nápady a posunout je na další úroveň. Soutěžící mohou získat výhry, ověřit si zájem o svůj nápad a obdržet zpětnou vazbu od poroty a dalších účastníků. Pro finalisty se připravuje i speciální workshop na téma marketingu a budování značky ve spolupráci s ESMEDIA Interactive,“ zve k účasti v soutěži ředitel VTP UP Petr Kubečka.

Podnikavá hlava 2021 zná vítěze

Z přihlášených soutěžících bude vybráno deset finalistů, kteří představí své projekty na finále soutěže. To se uskuteční 24. května, odborná porota během něj rozhodne o konečném pořadí vítězů. Hodnotit bude, jak jsou projekty originální a komplexní či zda je možné je v praxi realizovat.

Soutěž Podnikavá hlava pořádá Univerzita Palackého v Olomouci pod záštitou rektora UP prof. MUDr. Martina Procházky, Ph.D., a náměstka hejtmana Olomouckého kraje Ing. Jana Šafaříka, MBA. Finančně ji podporuje generální partner – firma Reticulum, a. s., a hlavní partner – Inovační centrum Olomouckého kraje.

Další partneři a podporovatelé, termíny, pravidla a ostatní informace o soutěži jsou k dispozici na webu soutěže a na sociálních sítích Facebook a Instagram.

Redakčně upravená tisková zpráva Univerzity Palackého v Olomouci

Doporučujeme